Academy

GunWorks Academy

Hogy mi is pontosan a GUNWORKS ACADEMY?

Nem könnyű meghatározni, hiszen legyen szó bármely profilunkról, nem egyszerűen képzésről vagy értékesítésről van szó, hanem egy igen komplex rendszerről. A program nem ér véget akkor, amikor a csoport elhagyja a lőteret, hiszen a GUNWORKS ACADEMY egy olyan magas színvonalú szolgáltatáscsomagot takar, amely egyszerre jelent előzetes állapotelemzést, moduláris képzést, utólagos kapcsolattartást, rendszeres szintfelmérést, szakmai és jogi tanácsadást és nem utolsósorban egy baráti társaságot. Az alacsony létszámú csoportoknak és a modul-rendszerű oktatási tematikának köszönhetően az egymásra épülő témakörök gyorsan elsajátíthatók, legyen szó önvédelmi oktatásról, sportlövészeti kurzusról, operátorképzésről vagy egyéb válságövezetben is bármikor hasznosítható speciális tudásanyag elsajátításáról.

Kik vagyunk? És mit oktatunk?

Amellett, hogy a GUNWORKS ACADEMY minden oktatásért felelős tagja aktív sportlövő, a korábbiakban mindannyian valamely fegyveres szervnél teljesítettünk szolgálatot. Cégünk különböző divíziói – akárcsak oktatási tematikánk – többszörösen kapcsolódnak egymáshoz, így a lőtér, az oktatási központ, a fegyverbolt és az általunk alapított szakmai kerekasztal kölcsönösen erősítik illetve kiegészítik egymást. Ezen összefonódásnak köszönhetően saját fegyverboltunkon keresztül garantálni tudjuk a kimagasló technológiát, a kifogástalan állapotú fegyverparkot és a folyamatos lőszerutánpótlást, a rendszeres szakmai konzultációk és szakértői, elemző tevékenységünk kapcsán pedig naprakész információkkal rendelkezünk a modern hadviselés minden területéről.

Oktatási csomagjaink jelentős hányada a fegyverkezelés, helyzetfelismerés és problémamegoldás köré épül, legyen szó sportlövészeti csomagról, testőrképzésről vagy válságövezetben hasznosítható praktikákról, de ezen túlmenően speciális ismeretekkel is bővítjük a hozzánk érkezők tudástárát. Oktatási központunkban taktikai ház, célmozgatóval ellátott lőállások, hosszú lőcsatornák, tantermek és rekreációs szolgáltatások biztosítják a képzések zavartalan lebonyolítását akár több, párhuzamosan zajló képzés esetén is.

Képzéseink: